Sport

BRAȘOV. Corona Sportul Studențesc, în finala mică a Superligii Naționale la polo

 

Corona Sportul Studențesc a pierdut, cu scorul general de 0-3, semifinala Superligii Naționale la polo cu CSM Digi Oradea. După cele două înfrângeri din deplasare, echipa antrenată de Aurelian Georgescu a pierdut și meciul al treilea, care a avut loc la Bazinul „Olimpic”, 8-9, după executarea loviturilor de departajare.

„Dacă nu dăm gol de la cinci metri, nu putem câștiga un joc, asta e clar. Am așteptat și ceva mai mulți suporteri la bazin. Au fost suporteri orădeni la meci, care au dominat fondul sonor. Sunt lucruri mărunte, care contează în economia unei calificări. Noi, însă, încă ne putem îndeplini obiectivul în finala mică, pentru locul 3. Ne-am fi dorit ca, printr-o calificare în finală, sa depășm ceea ce ne-am propus, dar acum sperăm să învățm din greșelile pe care le-am făcut în partidele cu Oradea, iar la finalul pla-yoff-ului să ne putem bucura de medaliile de bronz”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.

În meciul pentru „bronz”, Corona Sportul Studențesc se va duela cu Dinamo București, în timp ce finala mare va fi Steaua București – CSM Digi Oradea.

FOTO Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button