Sport

BRAȘOV. Corona Sportul Studențesc, „bronz” în Cupa României la polo

 

Poloiștii de la Corona Sportul Studențesc au cucerit „bronzul” în Cupa României.

Echipa antrenată de Aurelian Georgescu a început cu un succes clar, 23-3 cu AMEFA Arad, competiția care a avut lor la bazinul Complexului Sportiv Ghencea din București. Apoi, în semifinale, brașovenii au pierdut cu Steaua, 5-7, după care s-au impus în finala mică, 10-7, cu Dinamo. Trofeul a ajuns la Steaua București, care a trecut în finală de CSM Digi Oradea, 7-1.

„Am declarat de la bun început că meciurile din Cupa României le vom folosi pentru a ne antrena cât mai bine pentru întâlnirile importante care ne așteaptă în perioada următoare în Superliga Națională. Din cauza formatului în care s-a desfășurat Cupa României în acest an, am ajuns să jucăm finala mica, după o semifinală echilibrată împotriva Stelei. Suntem mulțumiți de evoluțiile băieților în aceste zile și urmează să ne concentrăm pentru următoarele etape din Superligă, unde avem obiectiv clasarea în primele trei locuri”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button