Sport

BRAȘOV. Corona – Sport Club Miercurea Ciuc în sferturile Erste Liga!

 

S-a încheiat sezonul regulat al Erste Liga. După ce Sport Club Miercurea Ciuc a trecut de Ferencvaros, 5-4, după executarea loviturilor de departajare, Corona Brașov a terminat pe locul 5 și este clar că în toate fazele play-off-ului va începe în deplasare și nu va avea avantajul patinoarului propriu în cazul unui meci decisiv.

Primele trei clasate din grupa superioară a fazei a doua, Ferencvaros, Ujpest și DEAC, își vor alege adversarele dintre formațiile care au obținut calificarea în play-off din grupa inferioară, Fehervar Titanok, ACSH Gheorgheni și Viena II Capitals.

În aceste condiții, în sferturile de finală, Corona Brașov se va duela cu Sport Club Miercurea Ciuc. Seria se va juca în sistemul cel mai bun din șapte partide, prima formație care va obține patru victorii urmând să se califice în semifinale. Programul disputei a fost publicat, primele două meciuri urmând a se disputa în Harghita.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button