Sport

BRAȘOV. Corona, singura echipă importantă din Liga Națională de handbal care nu a anunțat numele antrenorului!

Și în ceea ce privește transferurile lucrurile stau prost

 

În afară de HCM Baia Mare, care, cel mai probabil, va dispărea, toate echipele importante din Liga Națională de handbal feminin au anunțat antrenorii pentru sezonul viitor și au efectuat transferurile de care aveau nevoie.

În schimb, a treia forță a campionatului la finalul sezonului trecut, Corona Brașov, nu a mișcat nimic. De la despărțirea de tehnicianul Bogdan Burcea a trecut aproape o lună, iar de atunci conducătorii secției sunt de negăsit. Probabil, alegerile au fost mai importante…

„Pentru Corona este acum o perioadă de discuții și tratative pentru aducerea unui nou antrenor cât și a unor jucătoare care să întărească echipa în perspectiva noului sezon”, declara președintele secției, Ioan Preda, pe 17 mai, ziua în care s-a oficializat „ruperea” contractului lui Bogdan Burcea, ajuns la SCM Craiova împreună cu Cristina Zamfir.

Perioada de discuții este, însă, interminabilă, așa cum se constată, iar numele noului tehnician nu este cunoscut oficial nici astăzi. După cum am anunțat deja, conform mai multor surse de încredere, Mariana Târcă va prelua această funcție, dar întrebarea care se pune este de ce se întârzie atât anunțarea staff-ului tehnic?  Rămâne de văzut când vor decide șefii grupării că este momentul să facă anunțul oficial.

Altfel, în ceea ce privește transferurile, lucrurile stau și mai prost. Corona Brașov nu prea mai are ce să aducă din țară, în condițiile în care toate handbalistele importante au semnat deja contracte cu diferite formații din Liga Națională.

Ioan Preda, președintele secției de handbal, nu a putut fi contactat nici astăzi pentru a vorbi pe această temă.

FOTO: Facebook ASC-Corona-Brasov-Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare