Sport

BRAȘOV. Corona și-a luat pivot din Brazilia. O campioană mondială vine sub Tâmpa

 

Oficialii CSM Corona Brașov au perfectat un nou transfer.

Pivotul Elaine Gomes a semnat pe un an, cu posibilitate de prelungire, cu echipa de handbal brașoveană.

„Este foarte bine că am reuşit să perfectăm şi acest transfer. Era important să găsim un o jucătoare care să acopere împreună cu Georgiana Ciuciulete postul de pivot, iar acum cred că putem spune că avem această acoperire de care era nevoie. Elaine Gomes va aduce echipei puțin din stilul dinamic al handbalului brazilian. Din ce am urmărit-o, este o jucătoare care combină tehnica cu explozia mișcărilor la linia de 6 metri, având totodatâ și un puternic profil defensiv. Alături de celelalte jucătoare pe care le-am transferat în această vară, cred că stilul de joc al Coronei va fi mult mai dinamic şi în acest fel şi mai pe placul suporterilor care vin la sală şi să vadă spectacol în teren. Acum, cred că echipa are aceste ingrediente de a oferi acel handbal pe care de fapt ni-l dorim cu toţii”, a declarat președintele CSM Corona Brașov, Liviu Dragomir.

Gomes, născută la Fortaleza, care în 2013 a cucerit titlul mondial cu Naționala Braziliei, vine de la Nantes, unde a jucat în sezonul trecut. Tot cu prima reprezentativă a Braziliei, a cucerit „aurul” la Jocurile Panamericane în 2015.

Gomes va ajunge în luna august la Brașov, în această perioadă fiind la Naționala Braziliei, care va participa la Jocurile Panamericane 2019, competiție ce va avea loc în perioada 26 iulie – 11 august, la Lima, în Peru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button