Sport

BRAȘOV. Corona se va duela cu Bietigheim în turul al doilea preliminar al Cupei EHF. „Vom da totul pentru a obține calificarea”

 

În turul al doilea preliminar al Cupei EHF la handbal feminin, Corona Brașov va întâlni gruparea germană BBM Bietigheim. Manșa tur va avea loc în Germania pe 15 sau 16 octombrie, returul fiind programat o săptămână mai târziu la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

„Este un adversar incomod, dar cu toate acestea vom face totul pentru calificare. Era previzibil că vom juca împotriva lor, fiind o diferenţă clară de valoare între ele şi Naisa Nis. Ne aşteaptă două jocuri extrem de grele, am văzut că au o echipă foarte solidă, cu jucătoare de mare calitate, care pot pune probleme. Dacă ne uităm la componenţa lotului adversarului sunt acolo trei olandeze, este Da Silva, care a evoluat anul trecut la CSM Bucureşti, Müller, interul drept, care are o valoare incontestabilă şi alte câteva jucătoare bune. Ne va fi foarte greu, dar ne vom pregăti și sperăm să obținem rezultate bune. Fără doar şi poate, vom da totul pentru a ne califica în turul următor. La acest nivel nu mai poţi spune că suntem avantajate de faptul că jucăm returul acasă”, a declarat antrenoarea Coronei, Mariana Târcă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button