Sport

BRAȘOV. Corona se „bate” cu SC Miercurea Ciuc în sferturile Erste Liga. Lindqvist: „Suntem deciși să facem un play-off extraordinar”

 

Ceea ce era clar încă de la finalul părții a doua a sezonului regulat, faptul că în sferturile Erste Liga la hochei pe gheață Corona se va duela cu Sport Club Miercurea Ciuc, a devenit oficial.

Astăzi, au fost prezentate alegerile făcute de primele trei clasate și, ceea ce era evident, că formațiile maghiare vor le vor evita pe Corona și Ciuc, s-a adeverit.

Astfel, Ferencvaros a ales-o pe Viena Capitals II, Ujpest a luat-o pe Fehervar Titanok, iar DEAC a decis să se dueleze cu ACSH Gheorgheni.

Seriile se vor decide în sistemul cel mai bun din șapte meciuri, în semifinale urmând să meargă grupările care vor obține patru victorii.

Confruntarea Corona Brașov – Sport Club Miercurea Ciuc va începe cu două dispute în Harghita, pe 28 februarie și 1 martie, de la ora 18.30.

„Faptul că vom juca împotriva celor de la Sport Club Miercurea Ciuc a fost destul de clar după această rundă intermediară. Noi și Ciuc am avut meciuri foarte strânse în acest sezon în care detaliile mici au făcut diferența. Intrăm în play-off cu un sentiment pozitiv și știm că putem câștiga dacă rămânem uniți și jucăm în modul în care suntem obișnuiți. Ca și până acum, un element foarte important este concentrarea echipei, să fim puternici în PP și PK. Pentru moment, toți jucătorii noștri sunt 100% apți și dornici să facă un play-off extraordinar”, a declarat antrenorul „lupilor”, Greg Lindqvist pentru site-ul oficial al formației de la poalele Tâmpei.

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button