Sport

BRAȘOV. Corona schimbă foaia. Trei straniere sub Tâmpa. Transferuri importante pentru noua echipă a lui Ion Crăciun. Vine o dublă câștigătoare a Ligii Campionilor

 

După mai multe sezoane în care s-a mers pe principiul „Handbal 100% românesc”, la echipa de handbal Corona Brașov s-a schimbat situația.

Oficialii brașoveni au primit acceptul de a aduce și jucătoare străine.

Primele transferuri pentru sezonul următor sunt sârboaicele Dragica Tatalovic – portar, Marina Dmitrovic – inter dreapta, și rusoaica Ekaterina Vetkova (foto) – pivot.

Rusoaica Ekaterina Vetkova (31 ani), fostă componentă a Naționalei Rusiei, cu care a câștigat titlul mondial în 2009, revine în România după două sezoane petrecute în Franța, la Toulon. Vetkova a mai evoluat în Liga Națională la Oltchim Rm. Vâlcea în sezonul 2012-2013 și la CSM București, între 2014 și 2016. Cu echipa din Capitală a câștigat Liga Campionilor în 2016, performanță pe care a mai reușit-o cu Zvezda Zvenigorod în 2008.

Marina Dmitrovic (33 ani) este inter dreapta și vine din campionatul Ungariei, de la Kisvardai. În 2013, cu Naționala Serbiei, Dmitrovic a cucerit „argintul” la Campionatul Mondial pe care țara vecină l-a găzduit.

Portarul Dragica Tatalovic joacă în acest sezon la Măgura Cisnădie.

În ceea ce privește postul de portar, oficialii brașoveni sunt în discuții și cu Diana Petrescu (28 ani), care evoluează la CSM Roman.

FOTO: www.zerofotbal.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare