Sport

BRAȘOV. Corona s-a înțeles cu două jucătoare importante

  • patuleanu_2.jpg
 

Portarul Victoriia Tymonshenkova şi coordonatorul de joc Andreea Pătuleanu și-au prelungit contractele cu echipa Corona Brașov. Cele două au semnat pe încă un sezon.

„M-am simţit bine la Corona şi mă bucur că vom continua împreună. Îmi doresc foarte tare să ajut echipa şi în sezonul următor şi să facem o figură frumoasă în cupele europene. Braşovul este mare iubitor de handbal şi trebuie să facem totul pentru a face performanţă aici”, a punctat Tymoshenkova.

„A fost un sezon greu, dar ne-am bucurat că s-a încheiat cu o calificare în cupele europene şi ne-am îndeplinit obiectivul pe care ni l-am propus. Sper ca sezonul următor să fie mult mai bun decât cel care tocmai s-a încheiat şi să avem rezultatele pe care ni le dorim cu toţii”, a spus și Andreea Pătuleanu.

Președintele clubului brașovean, Liviu Dragomir, a comentat: „Am discutat şi cu staff-ul tehnic şi am ales să mergem pe continuitate în ceea ce priveşte jucătoarele care considerăm că mai au de arătat lucruri bune pe teren pentru Corona. Campania de transferuri de la Corona nu s-a încheiat, astfel că în perioada următoare vor mai fi anunţate şi alte nume care vor face parte din lotul Coronei în sezonul viitor”.

Paula Ungureanu, Bianca Bazaliu și Florina Chintoan sunt jucătoarele pe care clubul de la poalele Tâmpei le dorește și care ar putea semna în perioada următoare.

Până acum, centrul Cristina Laslo şi extrema stângă Ivona Pavicevic, ambele de la Buducnost, au semnat cu Corona, în timp ce Eliza Buceschi, Georgiana Ciuciulete, Andreea Chiricuţă, Viktoriia Tymoshenkova şi Andreea Pătuleanu și-au prelungit contractele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare