Sport

BRAȘOV. Corona s-a făcut de râs cu o codașă a Ligii Naționale la handbal feminin

Fanii i-au cerut din nou demisia lui Bogdan Burcea, dar antrenorul spune că este „tăbăcit” și obișnuit cu asemenea reacții

 

Corona Brașov nu a reușit în acestă seară să învingă, pe teren propriu, una dintre codașele clasamentului Ligii Naționale de handbal feminin, Universitatea Cluj. Gruparea ce a reușit să câștige patru din șase puncte în acest sezon din disputele cu formația de la poalele Tâmpei, este una modestă, iar rezultatele pe care le-a obținut arară exact cât de rușinos este rezultatul disputei de astăzi, 31-31. Până acum, din 15 partide jucate, clujencele au obținut o victorie și un rezultat de egalitate cu Corona. În rest, formația antrenată de Carmen Amariei a mai câștigat doar cu alte trei echipe, toate aflate sub poziția a noua, Unirea Slobozia, Măgura Cisnădie și Alba Sebeș. Până și Rapid București, cea mai slabă formație din campionat, și-a trecut în cont singura victorie în confruntarea cu Universitatea Cluj.

De remarcat și arbitrajul cu multe greșeli al celebrului cuplu Harabagiu-Stănescu, dar acest aspect nu scuză rezultatul rușinos al echipei noastre.

Corona a condus aproape tot meciul, a avut de mai multe ori și patru goluri avans, dar nu a știut să gestioneze. Cu doar trei jucătoare importante, care au dus greul în marea majoritate a timpului, Laslo, Popa și Chitoan, clujencele nu au cedat în nici un moment și la final au fost răsplătite pentru munca pe care au depus-o.

La final, fanii i-au cerut din nou demisia antrenorului Bogdan Burcea.

„Brașovul a avut noroc că nu a pierdut acest meci”, a fost propoziția care a caracterizat perfect acest meci, spusă în conferința de presă de Cristina Laslo, care a adăugat: „Am demonstrat că ne putem lupta cu echipele de top”.

La rândul ei, Carmen Amariei, antrenoarea oaspetelor, a punctat: „Acest rezultat arată că începem să ne închegăm ca echipă. Brașovul este o echipă de top, dar noi am jucat cu ambiție și curaj. Am reușit să revenim chiar dacă am avut un handicap de patru goluri și mă bucur că am obținut un punct”.

Din tabăra Coronei, Oana Bondar a menționat: „Am vrut să câștigăm și îmi pare rău că nu am reușit. Trebuia să câștigăm lejer acest meci. Nu aveam voie să ne încurcăm cu o echipă tânără ca Universitatea Cluj. Tinerețea și ambiția ne-au «făcut» în această partidă”.

Căpitanul Camelia Hotea a opinat: „Din păcate, am făcut două reprize total diferite. Dacă în prima am avut o apărare foarte bună, iar în atac am fructificat șansele pe care le-am avut, în cea de-a doua am avut multe ratări iar în apărare am lăsat culoare de care Clujul a profitat”.

În fine, antrenorul Bogdan Burcea a afirmat: „Am pregătit acest meci, am făcut vizionare, așezare în teren, dar nu am aplicat nimic. Aroganța Cristinei Laslo, care a spus că Brașovul a avut noroc că nu a pierdut, este pe deplin îndreptățită. Cât timp vom arăta această atitudine, putem avea astfel de rezultate. Cu toții suntem de vină. Nu mai putem vorbi despre poziția a treia. Accidentarea Mihaelei Briscan ne-a destabilizat, dar nu avem nici o scuză pentru remiza din acest duel”. Despre reacția fanilor, care i-au cerut din nou demisia, Burcea a spus: „Sunt tăbăcit din acest punct de vedere”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button