Sport

BRAȘOV. Corona rămâne în viață în finala LNH. Comportament rușinos al fanilor ciucani

 

După 1-10 în meciul 4, disputat la Patinoarul „Olimpic”, nu multă lume mai credea că „lupii” mai au vreo șansă să rămână în finala Ligii Naționale la hochei pe gheață, mai ales că meciul 5, care putea fi ultimul se juca în Harghita.

Brașovenii au făcut însă un meci excelent pe „Vakar Lajos” și continuă să fie în viață în lupta pentru titlu.

Din păcate, trebuie evidențiat comportamentul rușinos al fanilor ciucani. Aceștia i-au înjurat pe brașoveni ca la ușa cortului. Nu au lipsit nici „Țiganii!, Țiganii!”, și nici „Ria Ria Hungaria”.

Revenind la aspectul cu adevărat important, meciul, „lupii” au avut o evoluție solidă și s-au impus meritat cu 3-2.MacMillan a deschis scorul în minutul 8 din pasa lui Walls, dar până la prima pauză Schastlivy a restabilit egalitatea, după o acțiune individuală. În repriza a doua nu s-a marcat, însă ai noștri au început perfect perioada a treia. Walls, în minutul 41 și Trancă, în minutul 46, au dus scorul la 3-1 pentru Corona. Brnak a redus din handicap în minutul 54, dar brașovenii au gestionat perfect finalul, iar harghitenii nici măcar nu au avut ocazia să scoată portarul pentru a forța egalarea. S-a încheiat 3-2 pentru Corona, iar la general scorul a devenit 3-2 pentru Sport Club.

Meciul 6 va avea loc joi, de la ora 18.30, sub Tâmpa.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button