Sport

BRAȘOV. Corona, primul test pe teren propriu

 

Corona Brașov va disputa mâine primul și singurul meci amical din această vară la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

De la ora 12.00, formația antrenată de Ion Crăciun se va duela cu Măgura Cisnădie. În continuare în recuperare după intervenții chirurgicale la genunchi, Bianca Tiron şi Larisa Tămaş nu vor evolua.

Probabil, tehnicianul Ion Crăciun nu le va forța pe Laura Chiper, Eliza Buceschi și Daria Bucur, care au acuzat probleme medicale.

„Este important să jucăm meciuri amicale, dar în acelaşi timp trebuie să avem şi mare grijă de fete. Nu trebuie să forţăm acolo unde există ceva probleme medicale, pentru că se apropie startul campionatului şi atunci chiar sper să avem cât mai multe fete recuperate şi fără dureri”, a punctat antrenorul Ion Crăciun, care a continuat: „În testele pe care le-am avut până acum, am văzut clar ce funcţionează şi ce nu. În timpul pe care îl mai avem la dispoziţie vom face tot posibilul de a rezolva problemele. Sper să nu mai apară accidentări, pentru că am nevoie de jucătoare în teren. Sunt mulţumit de felul în care se pregătesc fetele şi de implicarea lor în jocurile de verificare”.

Până la debutul în Liga Națională, programat pe 2 septembrie la Cluj-Napoca, echipa noastră va mai juca la turneele amicale de la Roman, alături de Gloria Buzău, Danubius Galaţi şi CSM Roman și Koprivnica, cu Podravka, Krim Ljubljana şi Pogon Szczecin.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button