Sport

BRAȘOV. Corona poate urca pe podium în Liga Națională de handbal feminin

 

Corona Brașov și Măgura Cisnădie se vor duela mâine, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, într-o restanță din penultima etapă a turului Ligii Naționale de handbal feminin.

Înaintea duelului, formația sibiană ocupă poziția a treia a clasamentului, cu un punct peste gruparea de la poalele Tâmpei. Astfel, cu un succes, Corona ar putea ajunge pe podium, obiectivul declarat pentru acest sezon.

„Atunci când joci cu o echipă care se află pe podium, iar anul trecut a terminat tot acolo, nu te poţi aştepta la un meci uşor. Cu toate acestea, avem şansa noastră şi vom face totul pentru a lua cele trei puncte. Jucăm pe propriul teren şi trebuie să profităm de acest avantaj. Toate meciurile sunt importante, mai ales că sunt mai multe echipe care se luptă pentru același obiectiv. Lucrurile sunt destul de strânse în clasament, astfel că orice punct adunat contează. Vom intra pe teren aşa cum intrăm de fiecare dată, cu dorinţa de a câştiga, dar, aşa cum am mai spus-o, în mod sigur şi Măgura Cisnădie vine cu acelaşi gând la Braşov, astfel că meciul va fi unul interesant”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button