Sport

BRAȘOV. Corona poate decide campioana în Liga Națională de handbal feminin

 

Derby-ul etapei a 21-a a Ligii Naționale de handbal feminin, SCM Rm. Vâlcea – Corona Brașov, va avea loc duminică, de la ora 17.30, meciul urmând să fie transmis de TVR.

Confruntarea este una extrem de importantă, ambele echipe având miză în acest final de sezon. Oltencele sunt favorite la titlu, în fața campioanei en-titre CSM București. În condițiile în care este greu de crezut că trupa din Capitală se va mai încurca, pentru a readuce trofeul Ligii Naționale în „Zăvoi”, echipa lui Florentin Pera este obligată să câștige meciurile pe care le mai are.

De partea cealaltă, Corona Brașov luptă pentru locul 3 și pentru revenirea în Europa. Momentan, gruparea noastră este în grafic, ocupând poziția a treia, cu patru puncte peste Gloria Bistrița, cinci peste Măgura Cisnădie și șapte peste CSM Craiova.

„Ştim foarte bine ce adversar vom avea în faţă, dar cu toate acestea noi mergem să ne luptăm pentru şansa noastră. Este foarte adevărat că nu ne va fi uşor, deoarece avem mai multe probleme medicale în lot, dar, chiar şi aşa, vom face ce putem. Sper ca fetele care vor fi pe teren să facă un joc bun şi să creadă în şansa Braşovului”, a spus tehnicianul Ion Crăciun.

Eliza Buceschi, Andreea Chiricuţă, Ekaterina Vetkova acuză probleme la genunchi și sunt incerte, în timp ce Laura Chiper este în continuare în refacere, după operația la cot.

După meciul de la Vâlcea, Corona va avea o nouă partidă extrem de importantă, cu SCM Craiova, pe 14 aprilie, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare