Sport

BRAȘOV. Corona, pedepsită de comisiile Ligii Mol! „Lupii” au pierdut la masa verde meciul cu Dunaujvaros. Decizia putea fi atacată prin apel

Emilian Cernica, preşedintele secţiei de hochei pe gheaţă, nu a putut fi contactat pentru a comenta situaţia

 

Un cititor ne-a sesizat, printr-un comentariu, faptul că echipa de hochei pe gheață Corona Brașov a pierdut la masa verde, 0-5, meciul cu Dunaujvaros, disputat la Patinoarul „Olimpic” în data de 5 decembrie. Pe gheață, „lupii” au obținut un punct, oaspeții câștigând cu 3-2 după prelungiri. Decizia poate fi văzută aici.

Comisia de Disciplină a Ligii Mol a dat această decizie, întrucât Corona Brașov ar fi folosit un jucător în stare de suspendare. Este vorba despre Gergo Biro, cel care în disputa anterioară, cea cu Sport Club Miercurea Ciuc, a primit pedeapsă de meci.

Interesant este, însă, faptul că Gergo Biro nu a fost trecut pe foaia oficială și nu a jucat în confruntarea cu Dunaujvaros, clubul brașovean fiind anunțat cu puțin timp înainte de startul meciului că hocheistul este suspendat. Decizia putea fi atacată prin apel.

Momentan, pe site-ul oficial al competiției depunctarea nu a fost aplicată în clasament, scorul meciului Corona – Dunaujvaros fiind în continuare cel de pe gheață, 2-3 (d.p.).

Până la ora redactării acestui articol, conducerea secției de hochei, în speţă preşedintele Emilian Cernica, nu a putut fi contactat pentru a oferi explicaţii pe subiectul prezentat.

FOTO: Zoltan Tamasi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button