Sport

BRAŞOV. Corona, pe un „butoi de pulbere” şi la handbal. Explicaţiile conducerii…

 

Nu e linişte nici le echipa de handbal a CSM Corona Braşov. Patru hanbaliste, Sorina Târcă, Marilena Neagu, Claudia Lăcătuş şi Oana Căprar, revenite după perioada de suspendare primită în urma cazului „laser intravenos”, ar fi fost interzise la echipa de senioare a Coronei şi trimise de antrenoarea Simona Gogârlă să se antreneze cu formaţia de junioare I. Informaţia a fost prezentată de sportmacsimsiemotie.ro şi confirmată de sursele noastre.

Mircea Cucuian, noul manager sportiv al secţiei de handbal Corona Braşov, a prezentat punctul de vedere al conducerii pe acest subiect, declarând pentru www.mytex.ro: „Marilena Neagu s-a antrenat cu echipa, dar apoi a transmis că vrea să plece. Nu avea rost să o mai ţinem, contractul ei expiră în această vară, astfel că a fost reziliat. În ceea ce le priveşte pe Lăcătuş şi Căprar, ele nu intră în vederile staff-ului tehnic, astfel că şi contractele lor au fost reziliate. Despre Sorina Târcă, am fost informaţi de ANAD că pe 29 martie a fost ridicată suspendarea. Am avut o discuţie cu Sorina, ea nu s-a putut antrena în perioada în care a fost suspendată şi nu avea rost să meargă cu echipa la turneul de Divizia A care a avut loc în week-end. A fost decizia ei să se antreneze cu junioarele I pentru câteva zile. De acum, Sorina Târcă va intra în programul echipei de senioare. Trebuie să o reintegrăm, pentru că vine după o pauză lungă, de un an şi jumătate. Noi o dorim pe Sorina Târcă la echipă. Ea mai are contract până în 2022, dar cu siguranţă ne dorim să rămână mai mult alături de noi”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare