Sport

BRAŞOV. Corona, pas mare spre promovarea în Liga 2

 

Corona Braşov este mare favorită la promovarea în Liga 2, după ce s-a impus, în această seară, în deplasare, scor 2-1, în prima manşă a barajului cu Vediţa Coloneşti.

Cîrstian a deschis scorul în prima repriză, iar Boţia a făcut 2-0 pentru Corona, în partea a doua, din penalty. Gazdele au marcat golul de onoare în prelungiri, când Dalu a transformat o lovitură de la 11 metri.

În prima repriză, Cîrstian a părăsit terenul accidentat şi a fost transportat la spital, cel mai probabil suferind o fractură la mână. În partea a doua au fost şi două cartonaşe roşii, Burlacu, de la Corona, respectiv Stancu, de la Coloneşti.

„Un meci desfăşurat pe un teren impropriu. A fost multă luptă. Îmi felicit jucătorii, au fost eroi în condiţiile terenului, adversarului şi arbitrajului, despre care nu vreau să vorbesc la cald pentru că nu vreau să spun lucruri pe care să le regret. E bine că am câştigat, dar calificarea se joacă, nu s-a decis nimic. Suntem în continuare atenţi şi vom face tot ce putem pentru a promova. Va fi greu în retur. Am pierdut doi jucători importanţi. Îmi pare rău pentru Cîrstian. Este inadmisibil că calci pe mână un jucător cazut la pământ. Vom avea puterea să trecem peste aceste probleme”, a declarat tehnicianul Călin Moldovan. 

Returul va avea loc săptămâna viitoare, la Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button