Sport

BRAȘOV. Corona, obligată să câștige acasă la Gheorghe Tadici. „Va fi greu, dar putem să ne impunem la Zalău”

 

În runda a 17-a a Ligii Naționale la handbal feminin, Corona Brașov va juca mâine, de la ora 19.00, la Zalău, cu echipa antrenată de Gheorghe Tadici.

Brașovencele au mare nevoie de cele trei puncte din această dispută în lupta lor pentru calificarea în cupele europene. În acest moment, HC Zalău este a patra în ierarhie, cu 25 p, în timp ce Corona ocupă poziția a șasea cu 19 p. Cu un meci în plus, SCM Craiova este a treia în clasament, cu 26 p.

„Suntem optimiști. Fetele își doresc să facă un joc bun și să câștige, mai ales că avem nevoie de orice punct pentru a ajunge acolo unde ne dorim la finalul sezonului. Știm ce ne așteaptă, la Zalău nu se câștigă ușor. Vom întâlni o echipă tânără și incomodă, care are un tehnician extraordinar. Cu toate acestea, dacă noi vom juca acest meci cu atitudine și determinare, așa cum am făcut-o cu Vâlcea, avem șanse sã ne întoarcem cu puncte. Este un meci greu, dar nu imposibil de câștigat”, a declarat antrenorul Dumitru Berbece.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare