Sport

BRAȘOV. Corona, o săptămână la Sf. Gheorghe

 

Handbalistele de la Corona Brașov au plecat astăzi la Sf. Gheorghe, pentru un stagiu de pregătire de o sătptămână. În acest cantonament, fetele vor avea parte atât de antrenamente fizice, cât și de unele cu mingea, în sală. Totodată, tehnicianul Costică Buceschi a anunțat că în acest cantonament, prin vot, fetele vor alege cei trei căpitani de echipă.

„Pornim la drum încrezători. Avem o echipă frumoasă, puternică. Am spus deja, obiectivul este clasarea pe podium în Liga Națională și sunt convins că putem să îl îndeplinim. Avem și o bancă tehnică foarte bună, lângă Costică Buceschi venind și Dragoș Dobrescu. Pe lângă pregătire, în acest cantonament echipa se va suda, fetele se vor cunoaște și sunt convins că vom avea o formație unită”, a declarat Liviu Dragomir, președintele ASC Corona Brașov.

Laura Popa, cea mai nouă jucătoare din lotul Coronei, a comentat: „Am ales Corona pentru că aici întotdeauna s-a vrut performanță. Avem un lot valoros și putem să reușim ceea ce clubul și-a propus. Urmează o perioadă grea, aceste cantonamente nu sunt chiar frumoase, dar suntem conștiente că antrenamentele ne vor ajuta. Cel mai important este să facem o pregătire bună și să ajungem unde ne dorim”.

Camelia Hotea, căpitanul Coronei din sezonul trecut, va reveni pe teren după ce a trecut cu bine peste o accidentare serioasă: „Mă bucur că sunt din nou lângă fete. A fost o perioadă complicată pentru mine. Am muncit mult și sunt fericită că am reușit să îmi revin. Sunt jucăoare noi și sperăm să se integreze rapid și să avem o echipă puternică. Nu este important pentru mine cine va fi căpitan. Important este să ne facem treaba și să câștigăm meciurile. Va fi un sezon extrem de greu, multe echipe s-au întărit. Ne dorim să revenim pe podium, acesta este obiectivul și vom face totul pentru ca la finalul campionatului să avem o medalie la gât”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button