Sport

BRAȘOV. Corona nu bate pe (mai) nimeni. „Lupii” au luat 6 și de la Miercurea Ciuc

 

Startul noului sezon hocheistic este unul de coșmar pantru Corona Brașov.

Practic, „lupii” nu sunt în stare să bată pe mai nimeni, singurele victorii venind în meciuri cu echipe modeste, Steaua sau CSHC Marton Aron Sândominic, în Liga Națională, respectiv Fehervar, Viena Capitals 2 sau Vasas, în Erste Liga.

În schimb, cu formațiile cu care ar trebui să se bată în acest sezon de la egal la egal, Corona s-a făcut de râs până acum, pierzând la scor cu DEAC, Dunaujvaros sau Sport Club Miercurea Ciuc.

Din păcate, diferența din sezonul trecut față de ciucani pare că nu a fost micșorată. Din contră, aceasta ar fi crescut.

Bineînțeles, este doar startul sezonului și lucrurile se pot remedia, însă la fel ca în campionatul precedent ar putea, deja, să fie prea târziu, iar în confruntările care vor conta, echipa noastră va avea din nou dezavantajul că va juca mai multe meciuri pe gheața adversarilor. Deși se poate spune că sezonul regulat nu are o importanță deosebită și că totul începe din play-off, avantajul unui meci în plus în fața propriilor spectatori în fazele eliminatorii sau în finală nu este de neglijat.

Articole asemănătoare

Aseară, într-o partidă care a contat atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională la hochei pe gheață, Corona Brașov a primit o nouă corecție.

La Miercurea Ciuc, echipa noastră a pierdut fără drept de apel, 1-6 cu Sport Club. Becze 2, Panov, Farkas, Sandor și Taratukhin au înscris golurile harghitenilor, pentru Corona punctând degeaba Lidhammar.

FOTO: Facebook Sport Club Miercurea Ciuc


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button