Sport

BRAȘOV. Corona nu a avut emoții la Galați. Dumitru Berbece: „O victorie de moral”

 

Handbalistele de la Corona Brașov au început cu dreptul returul Ligii Naționale la handbal feminin. Formația antrenată de Dumitru Berbece s-a impus fără probleme, 35-20 (15-12), la Galați, după o partidă pe care a controlat-o și în care a condus din primul și până în ultimul minut. Denisa Dedu a avut o nouă evoluție excelentă în poartă, iar în atac Laura Chiper a fost cea mai bună marcatoare, cu 10 goluri.

Brașovencele au început tare confruntarea și în minutul 5 condceau cu 6-0. La finalul primelor zece minute s-a consemnat și diferența maximă, 8-1 pentru Corona. Gazdele au intrat greu în meci, dar până la pauză au reușit să se apropie la trei lungimi, 12-15 și le-au dat speranțe fanilor din tribună. În partea a doua, gruparea din Galați a venit în câteva rânduri la doar două goluri de Corona, dar nu a putut mai mult. Învingătoarea s-a decis între minutele 44 și 53, timp în care moldovencele nu au putut să o învingă pe Dedu, iar Corona s-a desprins de la 22-20 la 26-20. Finalul a fost unul liniștit pentru echipa noastră, ca a câștigat cu 30-25 și cu 16 p a urcat pe poziția a șaptea a clasamentului.

Pentru Corona au marcat: Chiper – 10 g, Dincă și Pricopi – câte 5 g, Neagu și Ciuciulete – câte 3 g, Bondar, Cartaș, S. Târcă și A. Berbece – câte 1 g.

„E prima victorie din retur, una de moral pentru fete. Au arătat încă de la început că vor să câştige, s-a văzut asta încă din primele minute. Am început extraordinar, dar apoi a apărut graba. Le-am oferit prea usor mingi adversarelor şi au venit peste noi. S-au apropiat de noi, dar până la urmă, echipa şi-a arătat valoarea și am obținut primele puncte din retur. Urmează meciul de acasă cu Rm. Vâlcea, pe care trebuie să îl tratăm foarte serios și va veni și rezultatul pe care îl dorim”, a declarat antrenorul Dumitru Berbece. 

FOTO: Facebook ASC Corona Brasov Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare