Sport

BRAŞOV. Corona – noi achiziţii de top!!!

 

Am relatat ieri despre faptul că antrenorul Costică Buceschi ar prelua, din vară, echipa de handbal feminin Corona Braşov. Contactat, fostul secund al primei reprezentative n-a confirmat, dar nici n-a infirmat informaţia, precizându-ne că la finele sezonului competiţional va decide unde să profeseze.

Astăzi, un cititor din Brăila ne-a transmis că tehnicianul Dunării ar fi şi semnat un contract valabil doi ani, începând din vară, la Corona Braşov urmând a veni şi două handbaliste de la gruparea situată actualmente pe locul 2 în Liga Naţională, Eliza Buceschi şi Timeea Tătar.

Se vehiculează că şi Aneta Udriştoiu va fi transferată la formaţia braşoveană.

Conform sursei citate, atât Costică Buceschi, cât şi Eliza Buceschi ar avea un salariu lunar de 4.000 de euro la Corona Braşov.

La Braşov se află şi Carmen Buceschi, profesoară la Liceul cu Program Sportiv, acesta fiind, probabil, motivul principal pentru care antrenorul şi Eliza au ales oraşul de la poalele Tâmpei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button