Sport

BRAȘOV. Corona, meci important cu Rm. Vâlcea. „Echipa este datoare față de public”

 

În runda a 16-a a Ligii Naționale de handbal feminin, Corona Brașov va întâlni duminică, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, gruparea HCM Rm. Vâlcea, una dintre adversarele directe în lupta pentru un loc în cupele europene. Pentru formația antrenată de Dumitru Berbece victoria este obligatorie, un pas greșit diminuându-i serios șansele de a juca în sezonul viitor în Cupa EHF.

„Victoria de la Galați a venit bine pentru noi. Este important că am luat cele trei puncte din acel meci. Ne așteaptă o partidă grea cu Rm. Vâlcea, cu un adversar aflat într-o formă bună. Am pregătit acest duel și vom face tot ce putem pentru a ne impune. După ce în tur am pierdut multe puncte, acum este presiune, întrucât orice partidă e ca o finală pentru noi. Nu mai avem voie să facem vreun pas greșit”, a declarat Adriana Crăciun.

„Nu va fi ușor cu Vâlcea, dar ne dorim să câștigăm. Atmosfera este una bună, victoria de la Galați ne-a ajutat. De acum trebuie să luăm pas cu pas fiecare etapă, iar cea mai importantă este cea care urmează. Nu e imposibil să ne îndeplinim obiectivul, în handbal este posibil orice”, a punctat Georgiana Ciuciulete.

În fine, antrenorul Dumitru Berbece a opinat: „Echipa este datoare față de public, după rezultatele din ultimul timp de pe teren propriu. Întâlnim un adversar în formă, care a reușit trei victorii consecutive în retur. Punctul forte al rivalelor este poarta. Le-am spus fetelor că pentru a câștiga, trebuie să rezolvăm situațiile de unu contra unu. Este acolo Senocico, o jucătoare experimentată, Adespii, care aruncă extraordinar. Patricia Vizitiu traversează o perioadă excelentă. Nu trebuie să uităm nici cele două extreme, Florică și Simion. Au 7-8 jucătoare care duc greul. Sperăm să oprim parcursul bun al rivalelor. Cel mai important este să câștigăm”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare