Sport

BRAȘOV. Corona, mai aproape de retrogradare decât de podium. Încă o umilință pentru echipa noastră

 

Handbalistele de la Corona Brașov, unele care au cotă, continuă să se umple de penibil.

După 27-30 cu Slatina, acum formația noastră a pierdut cu Universitatea Cluj, 31-32. Ultima clasată a făcut instrucție în multe momente cu Buceschi & Co., gruparea antrenată de Alin Bondar conducând pe tot parcursul meciului. Pe final, Corona a revenit și a egalat, dar până la urmă a câștigat echipa care a meritat.

Să pierzi în sport nu este o rușine, dar să faci ceea ce au făcut multe dintre handbalistele Coronei sâmbătă cu Slatina și astăzi cu Universitatea Cluj înseamnă să nu te respecți pe tine ca sportiv și să îți bați joc de cei care te plătesc și, nu în ultimul rând, de fanii care vin meci de meci la sală și plătesc un bilet sau un abonament.

Poate este momentul ca cei din conducerea clubului să treacă la măsuri mult mai dure decât blocarea salariilor. Poate este timpul ca marile vedete venite în vară să plece, iar de acum să se mizeze doar pe handbalistele crescute în propria pepinieră, plus Laura Chiper și Marilena Neagu, singurele care vor, într-adevăr, să evolueze pentru Corona. Iar din vară să se facă o echipă nouă, cu handbaliste profesioniste, străine, care pentru banii pe care îi încasează oferă ceva. 

În clasament, Corona, 21 p, este mai aproape de pozițiile care duc în Divizia A decât de podium.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare