Sport

BRAȘOV. Corona – Măgura Cisnădie 28-26, într-o partidă amicală

 

Handbalistele de la Corona Brașov au susținut aseară prima partidă amicală din această vară. La Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, formația antrenată de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece s-a duelat cu Măgura Cisnădie, o grupare nou promovată, dar care poate fi surpriza viitoarei ediții de campionat. În primele teste din această perioadă, gruparea din Cisnădie a învins HCM Rm. Vâlcea și HC Zalău. 

Brașovencele, care veneau după cantonamentul de la mare și după doar câteva ședințe de pregătire cu mingea în noua formulă, au suferit în prima repriză, iar oaspetele au fost în permanență la conducere pe tabelă. La pauză, Măgura Cisnădie a condus cu 16-11, dar în repriza a doua Corona a reușit să revină în meci. „Galben-albastrele” au preluat conducerea în minutul 49, 22-21, iar în final s-au impus cu 28-26. 

Pentru Corona Brașov au marcat: Zamfir – 11 g, Pricopi și Chiper – câte 4 g, Hotea – 3 g, Briscan – 2 g, Bondar, Cartaș, Dincă și Ciuciulete – câte 1 g.

„Au fost multe inexactități, era normal să ne comportăm așa după doar patru antrenamente în sală. Un test util pentru noi, în care nu le-am cerut fetelor decât să alerge, să ocupe cât mai bine terenul. Există totuși și lucruri pozitive, revenirea de la un handicap de cinci goluri și faptul că am câștigat meciul. Sunt mulțumit de fete. Ideea a fost să rulăm tot lotul, asta se va întâmpla și în turneul de la Cluj. Trebuie să creștem tonusul în această perioadă și să stabilim relațiile de joc, care în acest moment sunt la un nivel de 0,01% atât pe apărare, cât și pe atac. Trăim încă din amintiri din sezonul trecut, dar avem timp să rezolvăm aceste probleme. Am întâlnit o echipă care a lucrat mai mult în sală în această perioadă, a mai jucat partide amicale, noi avem programul nostru. Sper să ajungem la nivelul pe care îl dorim la startul campionatului”, a declarat antrenorul Bogdan Burcea. 

FOTO: Facebook Corona Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button