Sport

BRAȘOV. Corona la handbal, bine reprezentată la loturile naționale

  • lupascu.jpeg
  • junioare.jpeg
 

Corona Brașov a trimis 10 jucătoare la loturile naționale de handbal ale României, care vor participa în acest final de săptămână la turnee internaționale.

Daria Bucur a fost convicată la prima reprezentativă, care va juca în Franța, la puternicul turneu Golden League, alături de Naționala tării gazdă, de Norvegia și de Danemarca.

România va întâlni Franța, mâine, de la ora 21.30, la „Maison des Sports” din Clermont-Ferrand. Apoi, „tricolorele” se vor muta în „Le Palio” din Boulazac, pentru partidele cu Norvegia, sâmbătă, de la ora 18.00, respectiv Danemarca, duminică, de la ora 16.00.

Lotul B al României, unde au fost convocate Sorina Târcă și Daciana Hosu, va participa la un turneu la Gdansk, unde vor mai fi prezente Polonia A, Polonia B, Islanda, Finlanda, Spania B, Slovacia și Argentina.

Bianca Lupașcu (foto 2) a fost convocată la lotul de junioare, în timp ce Raluca Rădoi, Nicoleta Petre, Rebeca Necula, Alicia Gogârlă, Rissa Marin şi Valentina Soreanu (foto 3), toate de la Corona Transilvania Brașov, au fost chemate la lotul național de junioare. Aceste reprezentative vor evolua la Trofeul Carpați, de la Rm. Vâlcea.

Totodată, portarul Vyctoriia Tymoshenkova a fost convocată la Naţionala Ucrainei.

„A devenit deja obişnuinţă să avem jucătoare convocate la diferite loturi naționale, iar asta nu poate decât să ne bucure şi să demonstreze încă o dată că la centrul de copii şi juniori se lucrează foarte bine. Sperăm ca în scurt timp parte dintre acestea să facă pasul către echipa de senioare şi să ne mândrim că Braşovul ajunge să îşi promoveze valorile crescute aici. Sper ca fetele convocate la lot să aibă prestaţii bune şi să se întoarcă sănătoase”, a declarat președintele ACS Corona Brașov, Liviu Dragomir.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare