Sport

BRAȘOV. Corona l-a transferat pe Rory Rawlyk

 

Corona Brașov continuă campania de transferuri. Astăzi, fundașul canadian Rory Rawlyk a semnat pe un an cu ehipa de la poalele Tâmpei, pentru care a mai evoluat în sezonul 2012-2013. După plecarea de la Brașov, Rawlyk a jucat în Marea Britanie, la Dundee Stars și Coventry Blaze, iar în sezonul trecut a fost la Orlando Solar Bears în ECHL.

„Este o revenire importantă. Rory a avut mai multe oferte, unele mai bune decât a noastră, dar am insistat mult pentru a realiza acest transfer și a ales să vină la Brașov. Este un alt mare plus adus acestei echipe și sunt convins că fanii așteaptă să îl vadă din nou pe gheața Patinoarului «Olimpic». Rory a plecat în 2013 cu un gust amar, nereușind să câștige titlul în Campionatul Național. Acum, obiectivul lui principal este să devină campion al Romaniei”, a declarat Emilian Cernica, președintele secției de hochei pe gheață de la Corona Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button