Sport

BRAȘOV. Corona joacă la Cisnădie. Meciul are miză doar pentru gazde

 

În runda a 22-a a Ligii Naționale de handbal feminin, Corona Brașov se va duela, duminică, de la ora 16.30, în deplasare, cu Măgura Cisnădie. Confruntarea nu are miză decât pentru gazde, care se luptă cu SCM Craiova și HCM Rm. Vâlcea pentru poziția a doua a ierarhiei. În ceea ce privește echipa noastră, confruntarea este una de vacanță, în condițiile în care obiectivul propus de club, calificarea în Cupa EHF, a fost ratat de ceva vreme. Partida va fi transmisă în direct de TVR 2.

„Măgura Cisnădie este una dintre echipele care au lăsat o impresie foarte bună în actuala ediţie de campionat. Dovadă este locul pe care îl ocupă. Ne aşteptăm la un joc greu, atât prin prisma adversarului, dar şi prin prisma situaţiei pe care o traversăm, una pe care o știe toată lumea. În aceste condiţii, este greu să motivezi echipa, să le faci pe fete să se implice sută la sută, dar facem cu toţii eforturi în acest sens. Sunt jucătoare profesioniste, au o valoare pe care trebuie să o demonstreze pe teren din toate punctele de vedere. Sper să facem un meci bun la Cisnădie”, a punctat antrenorul Dragoș Dobrescu.

După această etapă, Liga Națională de handbal feminin se va întrerupe pentru acțiunile echipelor naționale. Următorul meci al Coronei va fi pe 28 aprilie, acasă, cu Rapid.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button