Sport

BRAȘOV. Corona joacă la Brăila. Dragoș Dobrescu: „Le-am întrebat pe fete dacă mergem la pescuit sau ne ducem acolo să câștigăm”

 

După pauza cauzată de acțiunile reprezentativelor de senioare, tineret și junioare, Liga Națională de handbal feminin se reia. În etapa a 21-a, Corona Brașov va juca mâine, de la ora 17.00, în direct pe TVR, la Brăila, cu Dunărea, echipa de pe poziția a doua a ierarhiei.

Deși meciul nu mai are o miză aparte pentru brașovence, care nu prea mai au cum să ajungă în partea de sus a clasamentului în acest sezon, antrenorul Dragoș Dobrescu a comentat: „Am discutat cu fetele și le-am întrebat dacă mergem la pescuit sau ne ducem acolo să câștigăm. Mi-au spus că vor victoria. Sper să facem un meci bun, iar ele să demonstreze că au valorare. Întâlnim formația de pe locul al doilea, o echipă care dispune de handbaliste bune. Sunt convins că fetele pot să obțină un rezultat pozitiv”.

„Este o deplasare grea. Întâlnim o echipă care are în componență jucătoare din echipa națională, dar care a avut meciuri grele cu noi. În meciul tur le-am condus la șapte goluri și știm cum am pierdut. Vom da totul pe teren și ne dorim să ne întoarcem cu o victorie”, a declarat Oana Bondar.

În fine, Cristina Crețu a punctat: „Nu știu dacă voi fi folosită, dar dacă voi intra pe teren voi da totul. Vreau să ajut echipa și să nu se simtă lipsa Nicoletei Dincă. Este o presiune, întrucât nu am experiență”.

În perioada următoare, tehnicianul Dragoș Dobrescu nu are prea multe variante pentru postul de extremă stânga. Camelia Hotea este indisponibilă de ceva vreme și nu va mai juca în acest sezon, iar Nicoleta Dincă a suferit o entorsă la ultima acțiune a echipei naționale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button