Sport

BRAȘOV. Corona își va afla joi grupa din Cupa EHF. Cum arată urnele…

 

Federația Europeană de Handbal a anunțat astăzi urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Cupei EHF la handbal feminin, care va avea loc joi, de la ora 12.00, la Viena.

În urne vor fi cele 12 formații calificate din preliminariile competiției, între care se află Corona Brașov și Măgura Cisnădie, și cele 4 grupări clasate pe ultimele locuri în prima fază a grupelor Ligii Campionilor.

Cele două echipe din România, Corona Brașov și Măgura Cisnădie, vor fi în urna a treia la tragerea la sorți, alături de Thüringer HC (Germania) și Handball Club Lada (Rusia).

Urna 1 este a grupărilor venite din Liga Campionilor, HC Podravka Vegeta (Croația), DHK Banik Most (Cehia), SG BBM Bietigheim (Germania) și MKS Lublin (Polonia).

În urna 2 vor fi Siofok (Ungaria – deținătoarea trofeului), Herning-Ikast Handbold (Danemarca), Erd (Ungaria) și Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia).

În urna 4 au fost repartizate: Copenhaga Handball (Danemarca), Odense Handbold (Danemarca), DVSC Schaeffler (Ungaria) și Storhamar Handball Elite (Norvegia).

Două echipe din aceeași țară nu pot fi repartizate în aceeați grupă.

Meciurile primei etape vor avea loc în perioada 4-5 ianuarie 2020, runda finală urmând să se dispute pe 8-9 februarie. Primele două clasate din cele oatru grupe vor merge în sferturile de finală.

FOTO: Facebook CSM Corona Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button