Sport

BRAȘOV. Corona, învinsă de o nou promovată în Liga Națională la handbal feminin. Reacția antrenoarei Mariana Târcă

 

Într-o partidă din etapa a șaptea a Ligii Naționale la handbal feminin, în această seară, Corona Brașov a pierdut la Bistrița, 29-35 (16-16), în fața formației locale, una nou promovată.

Pentru Corona Brașov au marcat: Chiper – 12 g, Crăciun – 4 g, Briscan – 3, Tivadar, Neagu, Hotea – câte 2 g, Dincă, Bucur, Ciuciulete și Bondar – câte 1 g.

Despre confruntarea din această seară, antrenoarea Mariana Târcă a declarat: „Este un rezultat pe care, evident, nu îl doream. Am început bine meciul, dar şi acum, la fel ca în partidele anterioare, au apărut prea multe greşeli atât pe apărare cât şi pe atac, de care adversarul a profitat. Nu îmi pot explica prestația echipei, pentru că sunt prea multe erori care nu ar trebui să apară. În repriza a doua am fost de nerecunoscut, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă. Îmi asum rezultatul şi sper ca fetele, pentru ele în primul rând, să depăşească acest moment”.

Pentru Corona Brașov urmează partida cu Dunărea Brăila, un adversar net superior celui de astăzi, care va avea loc duminică, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button