Sport

BRAȘOV. Corona, învinsă de CSM București

 

Corona Brașov nu a putut emite pretenții în confruntarea cu CSM București, care a avut loc astăzi, în Sala „Rapid”, în ultima etapă a turului Ligii Naționale de handbal feminin.

Diferența clară dintre campioana Europei și Corona și-a spus cuvântul, iar CSM București s-a impus cu 34-25 (19-14). Doar în primele zece minute a reușit formația de la poalele Tâmpei să stea aproape de gazde, după care Gullden&Co. s-au desprins. La pauză, CSM București a intrat cu un avantaj de cinci goluri, 19-14. Debutul părții secunde a fost unul bun pentru Corona, care s-a apropiat la trei lungimi, 17-20. Au urmat însă minute bune în care echipa antrenată de Dumitru Berbece nu a mai găsit drumul spre gol, iar CSM București a profitat și a ajuns la un avans consistent, 29-17. Diferența maximă a fost de 12 lungimi, 32-20 și 33-21, dar în final Corona a reușit să încheie cu un handicap de doar nouă goluri, 25-34.

De remarcat evoluția Dacianei Hosu, care în ultimele minute a avut câteva intervenții excelente. Apoi, Corona a jucat minute bune cu o echipă extrem de tânără, cu Andreea Pricopi în centru, Sorina Târcă în inter stânga, Daria Bucur în inter dreapta sau Ana Maria Berbece în extrema dreaptă, toate jucătoare crescute de clubul de la poalele Tâmpei.

Pentru Corona au marcat: Chiper – 9 g, Dincă și Pricopi – câte 4 g, Neagu – 3 g, Crăciun, Ciuciulete, Bucur. S. Târcă și Bondar – câte 1 g.

În clasament, formația noastră a căzut pe poziția a șasea, cu 16 p, și după disputarea celorlalte partide din această rundă ar putea fi depășită de Roman sau Bistrița, care vor avea meci direct și de Universitatea Cluj, care ar trebui să se dueleze cu Cetate Deva.

Pentru echipa noastră urmează o pauză destul de lungă. Dacă Cetate Deva se va retrage, următorul meci oficial al Coronei va fi cel de la Galați, programat pe 26 ianuarie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare