Sport

BRAŞOV. Corona, înfrângere cu Ştiinţa Bucureşti. Alin Bondar e mulţumit de jocul colectiv

 

Într-o partidă amicală disputată la Bucureşti, Corona Braşov a pierdut, scor 23-24, în faţa grupării CSU Ştiinţa, cea care a oprit-o din drumul spre Liga Naţională de handbal feminin.

Pentru Corona au marcat: Barăbaş – 4 g, Munteanu şi Terzic – câte 3 g, Soreanu, Darie, Dumitraşcu şi Păcurariu – câte 2 g, Lăcătuş, Voica, Golanu, Iordachi şi Diaconu – câte 1 g.

„Sunt foarte mulțumit de implicare și de joc. Consider că rezultatul putea fi chiar mult mai bun… Am ratat o aruncare de la 7 metri în ultima secundă, iar în timpul partidei am condus și cu 4-5 goluri diferență! Interesul nostru este să ne pregătim, iar aceste jocuri test ne arată că suntem în grafic. În echipa adversă, au fost jucătoare experimentate, cu multe jocuri în prima ligă sau jocuri internaționale. Am fost, din nou, o echipa tânără, ambițioasă și dornică de afirmare! Le felicit pe fete. Este pentru prima dată când, în timpul unui joc normal de 2 reprize, avem 12 marcatoare, ceea ce ne arată că jocul începe să fie colectiv”, a declarat tehnicianul Alin Bondar.

Corona Braşov va mai avea câteva amicale până la startul sezonului Diviziei A, programul fiind:

CSM Cetate Deva – CSM Corona Brasov, 11-12 august, Deva;
CS Măgura Cisnădie – CSM Corona Brașov, 13 august – Cisnădie;
HC Zalău – CSM Corona Brașov, 15-16 august – Zalău;
Minaur Baia Mare – CSM Corona Brașov, 17 august – Baia Mare;
Turneu Târgu Jiu, în 27-29 august, la care participă echipe din Divizia A.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button