Sport

BRAȘOV. Corona încheie sezonul Ligii Naționale de handbal feminin în compania campioanei Europei

 

Corona Brașov va încheia mâine, cu un meci de gală, un sezon al Ligii Naționale de handbal feminin care nu va rămâne în amintirea fanilor.

De la ora 12.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, Corona o va întâlni pe CSM București, campioana României, formație care săptămâna viitoare se va „bate” pentru câștigarea Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv.

Un meci care nu are miză, astfel că ambele grupări îl vor folosi pentru pregătirea competițiilor care vor încheia sezonul. Corona Brașov așteaptă Cupa României, de unde își poate procura biletul pentru Europa, în timp ce tehnicianul echipei din Capitală, Per Johansson, a anunțat că în meciul de la Brașov va lucra pentru turneul Final 4 al Ligii Campionilor.

„A fost dificil să ne intrăm în ritm, pentru că noi am avut o pauză destul de lungă faţă de restul echipelor, dar e bine că am reușit să câștigăm la Cluj. Urmează un meci greu cu CSM, dar vom încerca să facem un joc bun, să pregătim partida cu Bistrița din Cupa României. Dacă vom reuși și o surpriză va fi cu atât mai bine”, a declarat Ana Maria Mârcă.

„Întâlnim o echipă puternică, va fi un meci dificil. Sperăm să avem puterea de a avea o evoluție bună. Vrem este să ne demonstrăm nouă că ne putem «bate» cu oricine. Cel mai important în acest moment este duelul cu CSM Bistrița. Acum vrem să arătăm un handbal de calitate pentru fanii care vor fi în tribune”, a menționat Carmen Cartaș.

„În această partidă, noi pregătim duelul cu Bitrița, ei turneul Final 4 al Ligii Campionilor. Să ne așteptăm la un egal. Acceptăm șo acest rezultat. Cred că va fi un meci frumos pentru cei din tribune. La noi trebuie să se vadă plăcerea de a juca cu o grupare ajunsă în Final Four-ul Ligii Campionilor. Este clar că ne interesează mai mult partida cu Bistrița, pentru că vrem să avansăm în cupă și acesta este primul hop pentru noi”, a precizat antrenorul Dragoș Dobrescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare