Sport

BRAŞOV. Corona începe seria meciurilor amicale

 

După ce testul cu SCM Rm. Vâlcea a fost anulat, handbalistele de la Corona Braşov vor începe în acest week-end seria meciurilor amicale.

Formaţia antrenată de Ion Crăciun se va duela, vineri, de la ora 17.00, şi sâmbătă, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, cu Unirea Slobozia

„Am intrat în perioada în care începem să pregătim jocul şi din punct de vedere tehnico tactic şi îmi place dorinţa pe care o văd la fete de a juca handbal. Trebuie însă să ne pregătim cât mai bine pentru sezonul acesta şi din acest motiv vom juca mai multe jocuri de verificare. Sper să fie două meciuri bune cu Slobozia, şi să putem vedea real într-un joc şi pe jucătoarele noi din echipă”, a spus Ion Crăciun.

Altfel, Corona Braşov nu va mai participa la turneul de la Craiova, staff-ul urmând să refacă programul pentru perioada respectivă.

În perioada 2-3 august, echipa noastră va juca la un turneu amical la Rm. Vâlcea, alături de formaţia gazdă, SCM Craiova şi HC Zalău.

Va urma, pe 16 şi 17 august turneul amical organizat de Corona la la Sporturilor „D. P. Colibaşi”, unde vor mai fi prezente Rapid Bucureşti, Gloria Buzău şi CSM Unirea Slobozia.

În fine, a fost perfectat şi turneul de la Koprivnica, ce va avea loc pe finalul lunii august.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare