Sport

BRAŞOV. Corona începe drumul spre Liga Naţională. „Vom trata meciurile cu seriozitate”

 

Noua echipă de handbal feminin de la Corona Braşov porneşte mâine la drum în noul sezon al Diviziei A cu un singur gând, promovarea în Liga Naţională.

Ca în toate sporturile, va fi un sezon special, din cauza pandemiei de Covid-19. Nu va mai fi sistemul clasic, ci unul cu patru turnee preliminare şi mai apoi un turneu final pentru promovare.

Primul turneu al seriei A, din care face parte Corona, va avea loc la Sf. Gheorghe, echipa antrenată de Simona Gogîrlă și Vasile Curițeanu urmând să se confrunte mâine, de la ora 19.00, cu Dunărea Brăila şi vineri, de la ora 16.20, cu CSU Bacău.

„Ştim deja cu toţii cât de greu a fost acest an şi pentru sportivi, care au fost privaţi de competiţii şi antrenamente normale, astfel că, acum, când ne aflăm înaintea startului, suntem cu toţii nerăbdători şi dornici să facem meciuri bune. Ne este dor de handbal şi de competiţie. Niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre alţii, ci m-am concentrat doar pe echipa mea şi pe ce avem noi de făcut. Noi ne vom respecta toţi adversarii şi vom trata meciurile cu seriozitate, am încredere în fete şi în modul în care vor aborda competiţia. Avem o echipă tânără, o echipă frumoasă de care suntem mândri şi pe care abia aşteptăm să o vedem pe teren”, a declarat antrenoarea Simona Gogârlă.

Lotul cu care CSM Corona Braşov va lua startul în noul sezon este:

Ioana Ugran – portar, Ştefania Mărginean – portar, Raluca Rădoi – portar, Evelin Kicsi – portar;

Andreea Bujor – inter stâng, Maria Prunaru – inter stâng, Tamara Smbatian – inter stâng, Szidonia Ordog – inter stâng/centru, Jelena Terzic – inter drept, Alicia Gogîrlă – inter drept,

Monica Bărăbaş – centru, Carla Lăcătuş – centru, Raissa Marin – centru;

Sarah Darie – pivot, Georgiana Olaru – pivot, Tatjana Trbovic – pivot;

Cristina Iordachi – extremă stânga, Medena Păcurariu – extremă stânga, Valentina Soreanu – extremă dreapta, Ana Maria Berbece – extremă dreapta, Flavia Munteanu – extremă dreapta, Brigitta Bitay – extremă stânga/dreapta.

Pe parcursul sezonului competiţional, lotul mai poate suferi modificări şi în echipă pot apărea şi alte jucătoare de la centrul de copii şi juniori al Coronei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button