Sport

BRAȘOV. Corona începe anul cu un meci pe teren propriu

 

În prima etapă a returului Ligii Naționale la handbal feminin, Corona Brașov se va duela, mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu HCM Rm. Vâlcea. 

Prefațând confruntarea, antrenorul Bogdan Burcea a comentat: „Începem partea a doua a campionatului și trebuie să reparăm ceea ce am stricat în tur. Fără doar și poate trebuie să ieșim de pe teren învingători în primul meci, cu HCM Rm. Vâlcea. Vom avea în față o echipă puțin schimbată față de turul de campionat, pentru că acum le au în lot și pe Vădineanu și Luca, jucătoare care au lipsit în meciul din tur. În afară de Georgiana Ciuciulete, care este în recuperare după operație, toate fetele sunt sănătoase iar asta nu poate decât asă ne bucure”.

Apoi, căpitanul echipei brașovene, Camelia Hotea, a menționat: „Vrem să debutăm cu dreptul în acest retur, unul care va fi foarte greu pentru noi. Ne dorim să arătăm mai bine decât în prima partea a campionatului. Cu HCM Rm. Vâlcea nu va fi un joc ușor, este clar că și ele vor veni cu gândul de a face un joc bun și de a lua puncte, însă noi jucăm în fața propriilor suporteri pe care nu vrem să îi dezamăgim așa că vom face totul a ne impune”.

În fine, Adriana Țăcălie a punctat: „Nu avem voie să pierdem jocuri, mai ales pe teren propriu, astfel că luăm în calcul doar varianta victoriei cu HCM Rm. Vâlcea. Va fi un meci de luptă, știm asta, dar suntem pregătite să obținem prima victorie din acest an. Trebuie să demonstrăm să suntem o echipă, că avem valoare și că putem urca în clasament ca să ajungem acolo unde ne dorim, pe un loc cât mai bun la finalul sezonului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button