Sport

BRAȘOV. Corona încearcă să învingă o echipă de Divizia A în primul tur al Cupei României

 

În primul tur al Cupei României la handbal feminin, Corona Brașov se va duela, în deplasare, cu CS Minaur Baia Mare, liderul Seriei B a Diviziei A. Partida va avea loc mâine, de la ora 16.00.

În condițiile în care situația la echipă este cea pe care o cunoaște toată lumea, pentru brașovence Cupa României a rămas singura competiție ce o poate duce în sezonul viitor al Cupei EHF.

„Este clar pentru toată lumea că suntem obligaţi să câştigăm meciul de sâmbătă, pentru că această competiţie a rămas ultima noastră şansă de a ne îndeplini obiectivul. Suntem realişti, situaţia în care suntem face ca fioecare meci să fie extrem de dificil, pentru că jocul nostru este departe de ceea ce ne dorim şi de ceea ce poate această echipă. Sper să se producă acel declic la fiecare jucătoare şi să vedem pe teren altceva din partea lor. Aşa cum am mai spus-o de atâtea ori, între ceea ce avem în lot şi ceea ce jucăm este o diferenţă mult prea mare. Am discutat din nou, nici fetele nu îşi explică ce se întâmplă, de ce nu reuşim să ne facem jocul pe care îl vrem. Cu toate acestea, nu putem claca, avem nevoie de o mobilizare maximă şi de o victorie. Indiferent de starea noastra psihică, trebuie să ne adunăm şi să ne calificăm în turul următor. Am întâlnit echipa din Baia Mare în meciurile amicale din această iarnă şi nu am avut nici atunci un joc uşor. Rivalele sunt bătăioase şi, normal, vor să demonstreze că au valoare. În plus, rezultatele pe care noi le-am obţinut în ultima vreme, au dat curaj tuturor echipelor, astfel că fiecare va intra pe teren cu gândul că are o şansă mare. Acum, mai rămâne să vedem cum stau şi jucătoarele noastre cu orgoliul, pentru că am făcut cam mulţi paşi greşiţi. Este vorba, până la urmă, de numele clubului şi numele fiecărei jucătoare din lot, valoare care trebuie, însă, demonstrată şi în echipă, nu doar individual”, a declarat antrenorul Dragoș Dobrescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button