Sport

BRAȘOV. Corona, încă o remontada în Erste Liga

 

După succesul de vineri cu Dunaujvaros, Corona Brașov a câștigat din nou în Erste Liga, 3-2, după executarea loviturilor de departajare, cu Ujpest.

La Patinoarul „Olimpic”, Peter a deschis scorul pentru oaspeți în prima repriză, iar Benk a majorat avantajul în minutul 46. Ai noștri au remontat însă handicapul, Tendler și Carlson, ultimul cu 17 secinde înainte de expirarea timpului regulamentar, punctând pentru 2-2. În prelunguri nu s-a înscris, iar la loviturile de departajare „lupii” au avut câștig de cauză, Clarke marcând golul decisiv.

„Oaspeții au fost mai buni în prima perioadă. Repriza a doua am dominat-o total. A fost din nou un meci strâns. Am revenit și cu Dunaujvaros, am făcut-o și acum. Am arătat caracter. Ambele echipe puteau câștiga. Cred că 2-2 a fost un rezultat just după 60 de minute, au fost două echipe egale. Suntem fericiți că am luat 2 puncte. Noi trebuie să începem să înscriem din ocaziile pe care le avem. Important este că echipa a început să câștige și sunt mulțumit”, a declarat, la final, antrenorul Greg Lindqvist.

În clasament, Corona ocupă poziția a patra, cu 21 p, în față fiind DEAC, 28 p, Ferencvaeos, 31 p, și Sport Club Miercurea Ciuc, 36 p.

Pentru „lupi” urmează două meciuri în Liga Națională, cu Steaua București, astăzi și mâine, de la ora 18.30, la Tg. Secuiesc.

Apoi, la Patinoarul „Olimpic, pe 19 octombrie, va fi duelul cu Vasas din Erste Liga, pentru ca pe 22 octombrie să se joace meciul cu Gheorgheni, care va conta pentru ambele competiții.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare