Sport

BRAȘOV. Corona, încă o înfrângere!

 

Două dintre formațiile care au început sezonul cu gândul la Europa, dar au ratat acest obiectiv și se zbat în mediocritate la mijlocul clasamentului, Corona Brașov și CSM Roman s-au duelat în această seară la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, în etapa 21-a a Ligii Naționale la handbal feminin.

Din păcate, echipa de la poalele Tâmpei a căzut din toate punctele de vedere după ratarea obiectivului, iar acest lucru s-a văzut și în partida din această seară. Corona a început mai bine, a condus în prima parte a confruntării, dar apoi a căzut și oaspetele s-au desprins pe tabelă, 12-8. Până la pauză, gruparea antrenată de Dragoș Dobrescu a mai redus din handicap, iar la vestiare s-a intrat cu 15-13 pentru Roman. Scenariul s-a repetat și în partea a doua. Corona a alternat minutele bune cu cele dezastruoase, inconstanța fiind decisivă în stabilirea scorului final. De la 22-20 pentru echipa noastră, a urmat un parțial incredibil în ultimele 10 minute, 9-2 pentru CSM Roman, care s-a impus cu 29-24.

„Am excelat astăzi la un capitol la care nu îți dorești vreodată să o faci, şi anume la ratări. Avem o misiune dificilă în această perioadă. După ce am pierdut calificarea în Cupa României şi implicit ultima şansă de îndeplinire a obiectivului, nu e aşa uşor să motivezi echipa. Noi încercăm, dar din păcate, în teren ele joacă şi trebuie să se adune şi să dea totul. Sper din suflet să vină şi victoriile în meciurile care au mai rămas de disputat. Muncim în continuare, până la finalul campionatului și poate aceste ratări se vor transforma și în reuşite”, a declarat antrenorul Dragoș Dobrescu.

Poate singurele raze de speranță din acest meci au fost evoluțiile Sorinei Târcă și, parțial, Elizei Buceschi. 

Marcatoare pentru Corona: S. Tirca 7, Buceschi 7, Tătar 3, Bucur 2, Ciuciulete 1, Neagu 1, Chiper 1, Hotea 1, Chiricuță 1.

 În clasament, Corona ocupă locul 8, cu 30 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare