Sport

BRAȘOV. Corona, încă o înfrângere umilitoare

 

Corona Brașov a suferit o nouă înfrângere umilitoare în Liga Națională de handbal feminin. La Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, formația antrenată de Dumitru Berbece a pierdut astăzi, 29-31, în fața uneia dintre cele mai slabe echipe ale campionatului, Măgura Cisnădie. 

În nici un moment, Corona Brașov nu a arătat să fie superioară unei grupări care trăiește doar prin veteranele Moldovan, Gatzel și Goran. În acest sezon, Măgura Cisnădie nu a fost în stare să le învingă decât pe CSM Bistrița și Unirea Slobozia, alte codașe, dar a luat șase puncte din disputele cu formația brașoveană.

Așadar, un nou meci extrem de slab făcut de gruparea de la poalele Tâmpei, pentru care este clar că acest sezon este unul compromis în Liga Națională.

Prima repriză a fost una echilibrată, Corona a fost mai mereu în față și a intrat la cabine cu un avans minim, 15-14. În startul părții a doua, „galben-albastrele” s-au desprins la 17-15, dar apoi au urmat aproape 10 minute în care nu au mai înscris. A fost suficient pentru oaspete să se desprindă la 21-17. Corona a încercat să revină, a reușit să egaleze la 23 în minutul 51, dar nu a putut ține ritmul până în final. Formația sibiană a trecut din nou la conducere, 27-24, iar de această dată avansul a fost decisiv. S-a încheiat 31-29 pentru Măgura Cisnădie, iar la Corona continuă degringolada. 

Pentru Corona au marcat: Chiper – 6 g, Neagu – 5 g, Pricopi, S. Târcă și Cartaș  – câte 4 g, Dincă – 2 g, Crăciun, Bondar, Tivadar și Ciuciulete – câte 1 g.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare