Sport

BRAȘOV. Corona, în fața unor partide decisive în lupta pentru locul 3

 

Pentru Corona Brașov urmează cinci meciuri extrem de importante în lupta pentru poziția a treia a clasamentului Ligii Naționale la handbal feminin.

Brașovencele sunt obligate să câștige confruntările cu CSM Galați (sâmbătă, deplasare), Măgura Cisnădie (27 februarie, acasă), Gloria Bistrița (5 martie, acasă), Dunărea Brăila (9 martie, deplasare) și Gloria Buzău (28 martie, acasă) pentru a putea spera că își vor îndeplini obiectivul propus pentru acest sezon.

Primul joc din această serie, cel de la Galați, cu ultima clasată, se va juca sâmbătă, de la ora 17.00.

„Au fost multe meciuri în care am avut probleme medicale şi nu am putut folosi echipa la adevărata ei valoare. Sper ca în acest duel de la Galaţi să se simtă că nu mai sunt probleme medicale şi vom face un joc foarte bun. Situaţia adversarelor în clasament nu este tocmai bună. Au nevoie disperată de puncte, însă, în mod normal la ce echipă avem, nu ar trebui să ne facem probleme. Au mai fost şi surprize, astfel că noi trebuie să ne luăm toate măsurile pentru a ne ieşi jocul exact aşa cum vrem. Avem la rândul nostru nevoie de cele trei puncte, pentru că şi noi ne luptăm pentru un obiectiv, iar acest lucru face ca orice joc să fie foarte important”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

În clasament, Corona ocupă poziția a 5-a, cu 22 p, la trei lungimi de Minaur Baia Mare, care are și un joc în plus disputat, și la patru de Măgura Cisnădie, gruparea de pe ultima poziție a podiumului. Pe primele două locuri, departe, sunt SCM Rm. Vâlcea și CSM București, formațiile care se vor lupta pentru titlu în acest sezon.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button