Sport

BRAȘOV. Corona, fără două jucătoare importante la Baia Mare! Ion Crăciun, atac la adresa Federației Române de Handbal

 

Corona Brașov va debuta oficial în noul an la Baia Mare, într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii Naționale de handbal feminin, care se va disputa joi, de la ora 18.00.

Penntru confruntarea cu Minaur, tehnicianul Ion Crăciun nu se va putea baza pe două jucătoare importante, Eliza Buceschi și Laura Chiper, ambele având probleme medicale după participarea la Campionatul European.

Tehnicianul Coronei a lansat un atac la adresa Federației Române de Handbal: „Va fi un meci foarte greu la Baia Mare. Întâlnim o echipă care a demonstrat în primele zece etape că se bate pentru un loc în partea superioară a clasamentului. Are doar o înfrângere cu Rm. Vâlcea pe teren propriu. Noi mergem să câștigăm, avem nevoie de puncte în lupta noastră pentru un loc fruntaș. Din păcate, avem probleme de lot. Nu vreau să critic, dar am să spun câteva lucruri care mă deranjează. Federația Română de Handbal se folosește de jucătoarele de la cluburi, dar după acest Campionat European, cele mai importante handbaliste de la noi trebuie să facă o pauză. Mi-aș dori ca FRH să aibă mai multă grijă de jucătoare la echipa națională, pentru ca și cluburile să le poată folosi”.

Crăciun nu este primul tehnician cu un astfel de discurs, Dragan Djukic, antrenorul sârb al formației CSM București, comentând în urmă cu câteva zile la Telekom Sport: „Trebuie să spun că pierderea Cristinei Neagu este irecuperabilă. Nu poţi înlocui o jucătoare precum Cristina, o pot compara cu Messi la Barcelona. Dacă îl pierde pe Messi, nu mai e aceeaşi echipă. O singură resursă în lume este de neînlocuit, fiinţa umană. Să fim sinceri, toţi am folosit-o pe Cristina prea mult, făcând comparaţie cu alte echipe. Poate că de aceea echipa Franţei a câştigat titlul, pentru că a jucat în finală cu o jucătoare care evoluase cel mai mult 38 de minute. Cristina a jucat 59 de minute în fiecare meci, chiar şi împotriva Norvegiei, am vrut să arătăm mai mult. Trebuie să avem o relaţie mai bună, o relaţie mai apropiată, dacă vrem să nu mai pierdem alte jucătoare. E ceva despre care o să vorbesc cu voce tare şi, sincer, cu ceilalţi colegi antrenori, pentru că nu ne putem trata aşa oamenii pe care îi avem”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare