Sport

BRAȘOV. Corona e gata pentru derby-ul cu SCM Rm. Vâlcea

 

Corona Brașov este în fața unui meci extrem de important în Liga Națională de handbal feminin.

Ajunsă pe poziția a treia a ierarhiei, echipa de la poalele Tâmpei se va duela sâmbătă, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu SCM Rm. Vâlcea, gruparea de pe primul loc, care în acest sezon a reușit să o învingă de două ori pe CSM București.

„Venim după o perioadă cu rezultate bune, avem un moral bun iar asta ne dă încredere în ceea ce priveşte jocul cu SCM Rm. Vâlcea. Ştim că vom avea în faţă singura echipă neînvinsă din campionat, şi că nu va fi un meci uşor, dar cred că şi noi am demonstrat că avem o echipă echilibrată, care poate pune probleme şi care practică la rândul ei un joc bun. Este adevărat că ne-am fi dorit să avem întreaga echipă aptă pentru acest meci, dar asta este situația. Trebuie să facem totul pentru a ne apăra punctele de pe teren propriu în orice condiţii. Consider că avem în lot bun şi că orice jucătoare intră în teren poate aduce un plus de valoare, eu am mare încredere în acest lucru. Braşovenii au fost de fiecare dată alături de noi şi cu siguranţă la fel va fi şi sâmbătă. Cei de la Vâlcea au anunţat deja că vin cu galerie, astfel că, în mod cert va fi o atmosferă frumoasă în sală, pentru că galeriile au farmecul lor în tot ce înseamnă un eveniment sportiv. Ca de fiecare dată, ne aşteptăm să avem în public, un jucător de bază, care să ne ajute”, a declarat președintele clubului brașovean, Liviu Dragomir (foto).

Bianca Tiron, Sorina Târcă și Marilena Neagu sunt jucătoarele pe care antrenorul Ion Crăciun nu se poate baza în această perioadă.

Altfel, biletele pentru partida de sâmbătă au fost puse în vânzare. Fanii le pot procura în fiecare zi, între orele 9.30 și 16.00, de la sediul clubului, aflat în incinta Sălii Sporturilor „D. P. Colibaşi”, la etajul 1 – intrarea dinspre terenul de tenis.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare