Sport

BRAŞOV. Corona e ALL-IN. Bondar speră să reuşească surpriza în baraj

 

Ceea ce www.mytex.ro a anunţat în premieră şi în exclusivitate încă de sâmbătă (detalii aici: BRAŞOV. EXCLUSIV. Simona Gogîrlă nu mai e antrenoarea Coronei! El va fi pe bancă în barajul de promovare…), faptul că Simonei Gogârlă nu îi va fi prelungit contractul la Corona şi că Alin Bondar va fi noul „principal” a devenit o certitudine.

Bondar a condus deja primele antrenamente pentru ultimul hop al sezonului, barajul de promovare, care va avea loc săptămâna viitoare, de luni până miercuri, la Buzău. Va fi un turneu de patru echipe, două urmând să câştige biletul pentru sezonul următor al Ligii Naţionale. Vor participa Corona Braşov şi CSM Roman, grupările care au încheiat pe locurile 3 şi 4 în turneul final al Diviziei A şi ocupantele poziţiilor 11 şi 12 în Liga Naţională, SCM Craiova şi Dacia Mioveni.

Noul antrenor al Coronei, Alin Bondar, este conştient că şansele de promovare sunt reduse, însă a menţionat că echipa de la poalele Tâmpei va încerca surpriza.

„Am primit propunerea să vin la echipă din 1 iulie, dar am fost de acord să o preiau de acum, după ce am reuşit să reziliez contractul cu gruparea din Vaslui. Am găsit echipa crispată, fetele sunt puţin speriate, dar există calitate în lot. Sunt jucătoare cu experienţă importante, dar şi tinere de mare perspectivă. Cred că în acest sezon a fost formaţia cu cel mai bun lot din Divizia A. Trebuie să fim realişti, în baraj pornim ca outsideri. Doar o dată s-a întâmplat ca o echipă din Liga Naţională să retrogradeze după acest baraj. Ca lot, Mioveni şi mai ales Slatina sau Craiova sunt superioare. În sport se poate întâmpla însă orice, pot apărea surprize şi noi vom încerca să promovăm. Nu avem prea mult timp la dispoziţie, eu voi încerca să le ridic din punct de vedere mental pe fete şi vom încerca să ne organizăm în cele 5-6 atrenamente pe care le avem. Grupul trebuie să fie forţa noastră. Este şi puţin hazard. Toate fetele care au făcut parte din lot în acest sezon au semnat prelungiri şi vor evolua în baraj. Indiferent ce se va întâmpla, eu voi continua şi în sezonul următor”, a declarat Alin Bondar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare