Sport

BRAȘOV. Corona, două victorii în amicalele cu Cisnădie

 

Handbalistele de la Corona Brașov au câștigat cele două meciuri amicale cu Mpgura Cisnădie, care au avut loc ieri și astăzi, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. 

Aseară, echipa antrenată de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece s-a impus cu 38-31, iar în această dimineață scorul a fost 33-26.

„Ținând cont că am avut doar patru antrenamente cu mingea, aceste amicale au fost extrem de utile. Ne-au arătat nivelul la care suntem în acest moment. Am căutat să joace toată lumea. Consider că avem mult de muncă, în primul rând în ceea ce privește faza de apărare, pentru că din nou am luat foarte multe goluri”, a declarat antrenorul Bogdan Burcea.

Apoi, Cristina Zamfir, cea mai bună marcatoare a Coronei, în ambele meciuri, a opinat: „Venim după o perioadă în care am făcut doar pregătire fizică. Mai avem destule de pus la punct, dar sperăm că până la startul campionatului să ajungem la forma cea mai bună. Sper că la finalul sezonului vom reuși să ne îndeplinim obiectivul și să fim cât mai sus în clasament”.

În fine, căpitanul Camelia Hotea a menționat: „Două meciuri bune de pregătire, în care chiar dacă am făcut și greșeli, ne-au ajutat. Important este să nu le repetăm, să ne îmbunătățim jocul. Ne dorim să facem o parte a doua a campionatului bună. În tur am avut unele sincope, am pierdut puncte importante”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button