Sport

BRAŞOV. Corona, două victorii cu Sportul Studenţesc

 

Corona Braşov şi-a trecut în cont cele şase puncte din confruntările cu Sportul Studenţesc, din Liga Naţională la hochei pe gheaţă care au avut loc la finalul săptămânii trecute la Patinoarul „Olimpic”.

Aseară, în primul duel, „lupii” s-au impus cu 7-0, golurile fiind marcate de N. Fetes, Marton, Peter, Fodor 3 şi R. Fetes. Scorul celei de-a doua confruntări, care a avut loc în această dimineaţă, a fost 15-3.

În clasament lucrurile sunt din ce în ce mai clare. Sport Club Miercurea Ciuc pare scăpată în câştigătoare a sezonului regulat. Ciucanii au ajuns la 73 p şi au un avans de cinci puncte în faţa celor de la Dunărea Galaţi. Totodată, harghitenii au şi două meciuri mai puţin disputate. Apoi, Corona este sigură în mare măsură de poziţia a treia, formaţia lui Otto Keresztes acumulând 57 p, cu opt în plus faţă de Steaua. „Roş-albaştrii” sunt pe ultimul loc care duce în play-off, dar Progym Gheorgheni este la doar două lungimi în spate.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button