Sport

BRAȘOV. Corona, din nou peste MAC Budapesta. „Lupii” au urcat pe locul secund în Liga Mol

 

Corona Brașov a câștigat și cea de-a doua partidă cu MAC Budapesta din acest sezon al Ligii Mol la hochei pe gheață.

La fel ca în Ungaria, unde „lupii” s-au impus cu 1-0, după executarea loviturilor de departajare, și confruntarea disputată aseară la Patinoarul „Olimpic” a fost una echilibrată și săracă în goluri, scorul final fiind 2-1. În ciuda scorului, disputa a fost una de calitate, peste media Ligii Mol.

Gruparea maghiară, extrem de puternică pe plan ofensiv, dar cu probleme în apărare, a avut mai mult posesia, dar Corona a răspuns cu o organizare foarte bună și cu un portar, Zoltan Toke, în zi de grație. Ai noștri au deschis scorul în minutul 8, când Klempa i-a pasat perfect lui McDonald, care a scăpat singur cu portarul Balizs și nu a ratat. Oaspeții au egalat până la prima pauză, Day Chief punctând după ce a fost scăpat de Imecs. Golul victoriei „lupilor” a venit în minutul 35. McDonald l-a găsit liber între cercuri pe Peter Zsolt, iar acesta nu l-a iertat pe Balizs. În ultima treime, formația de la poalele Tâmpei nu a mai reușit să pună creeze pericol în treimea adversă, ocaziile mari fiind ale ungurilor. Din fericire, Toke a prins o zi bună și a „închis” poarta.

După succesul de aseară, Corona a ajuns la 26 de puncte acumulate în 15 meciuri și ocupă poziția a doua a clasamentulului. Lieră este DVTK Jegesmedvek, cu 27 p, ultima treaptă a podiumului fiind ocupată de MAC Budapesta, cu 25 p, ambele echipe având doar 11 partide disputate.

Pentru Corona urmează o pauză în Liga Mol, dar gruparea antrenată de Martin Lacroix și Otto Keresztes va avea patru meciuri la Patinoarul „Olimpic” în Liga Națională, cu Steaua București, sâmbătă și duminică, și cu Progym Gheorgheni, marți și miercuri, toate disputele urmând să înceapă la ora 18.30. Următoarea partidă în Liga Mol va fi tot la Patinoarul „Olimpic”, cu HSC Miercurea Ciuc, vinerea viitoare, de la 19.30. 

FOTO: www.wolves.ro

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare