Sport

BRAȘOV. Corona – Baia Mare, meci tare în Divizia A. „Nu vor mai evolua fete de la prima echipă”

 

În etapa a noua a Diviziei A la handbal feminin, Corona II Brașov va primi mâine, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, vizita liderului CS Minaur Baia Mare, grupare care după opt runde are punctej maxim.

Meciul are și o încărcătură specială, după cum se știe, oficialii formației SCM Timișoara spunând după meciul de la Brașov, în care Corona a folosit mai multe jucătoare de la prima echipă, că trupa de sub Tâmpa face jocurile pentru ca Minaur să promoveze. Se știe, până la urmă deși a câștigat pe teren, Corona II a pierdut la masa verde partida cu Timișoara. După duelul cu bănățencele, antrenorul Costică Buceschi a comentat: „Am jucat cu o parte dintre jucătoare la cererea lor. Nici nu le puteam opri pe fetele care şi-au dorit să joace. Le-am spus că intraţi şi câştigaţi, dar acelaşi lucru trebuie să-l faceţi şi când veţi juca cu Baia Mare. Şi aşa va fi!”.

Însă după acel incident, conducerea clubului a luat decizia ca în formația secundă să evolueze doar jucătoarele tinere, excepţie făcând handbalistele de la echipa de senioare aflate în perioada de recuperare ca urmare a unor accidentări.

„Aşa cum am mai spus, Corona nu se va implica sub nici o formă în lupta la promovare, condiţii în care nu se pune problema ca la echipa de divizie să mai apară în teren atât de multe jucătoare de la formația de senioare, cum s-a întâmplat la partida cu Timişoara, pe care am şi pierdut-o la masa verde. Ocazional, pot face parte din lotul grupării din Divizia A doar jucătoare care vin după o perioadă în care au fost accidentate”, a declarat preşedintele ASC Corona Brașov, Liviu Dragomir.

„Ştim cu toţii ce s-a întâmplat la meciul cu Timişoara şi că acum toată lumea va fi cu ochii pe acest meci. Asta va aduce și o presiune în plus pentru fete. Eu sper însă ca ele să joace gândindu-se doar la ce au de făcut în teren. Pentru jucătoarele tinere astfel de jocuri, în compania unor echipe cu pretenţii, reprezintă o ocazie de a creşte valoric”, a punctat antrenorul Dragoș Dobrescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button