Sport

BRAȘOV. Corona B a pierdut și a doua partidă cu Dunărea Galați

 

Echipa secundă de la Corona Brașov a pierdut astăzi, 2-10, cea de-a doua confruntare cu Dunărea Galați din Liga Națională la hochei pe gheață. Golurile brașovenilor au fost marcate de Peter Zsolt. 

Cele două înfrângeri cu Dunărea Galați, 0-11 ieri și 2-10 azi, nu afectează poziția a treia a echipei noastre, în condițiile în care Steaua a pierdut ambele jocuri cu Sport Club Miercurea Ciuc, 0-6 și 3-6. Astfel, Corona păstrează avansul de șapte puncte în fața „roș-albaștrilor” și au prima șansă să termine sezonul regulat pe poziția a treia.

Mâine, de la ora 18.00, Corona Brașov se va duela cu Debrecen în Liga Mol la hochei pe gheață, la acest meci urmând să aibă loc ediţia 2015 a „Teddy bear toss”, acțiunea purtând în acest an numele „De Sărbători dăruiește un zâmbet”. La primul gol al braşovenilor, sau la finalul partidei, în cazul în care Corona nu înscrie, fanii vor putea arunca pe gheaţă jucării de pluş care apoi vor fi donate.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare